01 Oktober
29 Oktober
11:00 Gudsteneste, Larsnes Kyrkje

Konfirmantinnskriving

Det har vore ei kjekk sommarfestgudsteneste i Larsnes kyrkje i dag. Ei fullsatt kyrkje fikk mykje god musikk både frå Småtroll, Ten Sing og Voks Sing. Kyrkjebandet losa oss flott gjennom allsongane. Så var det desse konfirmantane då. Dei vart ønska velkomne til kyrkja vår, til eit fellesskap både med kvarandre og med alle i kyrkjelydane. Kvar konfirmant fekk kvar sitt lite gripekors. Eit gripekors er noko handfast for dei å halde i. Av og til finn ein ikkje ord, og då kan det vere godt å ha noko å halde i. Nokre brukar korset når dei ber eller tenkjer på noko spesielt. Kvar konfirmant er spesielt velkomen til oss, og vi gled oss til eit nytt konfirmantår når hausten kjem. Det var i alle fall ein kjekk gjeng vi fekk ein liten "smakebit" av i dag, varmt velkomne til alle saman. Konfirmantane i Sande har også vore i aksjon, det kjem vi tilbake til seinare. Kvamsøya skal skrive inn sine konfirmantar den 21 juni, og då er alle klar. Herlege ungdommar, vi gled oss til å verte meir kjende med dokke alle saman!

Av: Annbjørg Rovde Frågodt   Publisert: 07.06.2015

Dalen